Over mij
Esser Writings & Assistance is in 2018 door Iris Esser opgericht.

Ervaring
Iris Esser heeft 25 jaar ervaring in de overheidssector als bestuurssecretaresse en managementassistente. Momenteel werkt zij bij de overheid als projectsecretaris.
Zij heeft haar kennis uitgebreid met de opleiding Communicatie A, een cursus Journalistiek, een cursus Webredacteur en een opleiding tot Imago Styliste.

Visie
Iris Esser wordt regelmatig door mensen benaderd voor ondersteuning. De ondersteuning varieert van hulp bij het opstellen van een sollicitatiebrief, de formulering van teksten bij een scriptie, hulp bij het invullen van een belastingaangifte, een gesprek voeren namens iemand met een taalachterstand en ga zo maar door. Zij merkt dat er behoefte is aan ondersteuning maar het aanbod in ondersteuning voor (kleine) klussen er niet is.  Aan de hand van de vele hulpvragen en gevraagde ondersteuning ontstaat Esserwritings & Assistance voor mensen en bedrijven die ondersteuning nodig hebben.

Missie
Esser Writings & Assistance geeft een nieuwe invulling aan de ‘Personal Assistant’.
Drukbezette mensen besparen hiermee ontzettend veel tijd in een druk en hectisch bestaan. Er is hulp voor mensen met een taalachterstand. Zij hoeven zich niet langer te schamen omdat ze niet begrijpen wat er in de brief van de gemeente staat. Ouderen kunnen zich met wat ondersteuning weer redden in de digitale wereld.
Tweeverdieners hebben vaak een aantal dagen in de week een interieurverzorgster. Een personal assistant lijkt vooralsnog te worden gekoppeld aan een CEO of een bekende Nederlander.

Waarom zou u geen personal assistant kunnen hebben voor klussen waar u niet aan toekomt?
Bent u 65+ en heeft u moeite met de digitale wereld? Bent u een hardwerkende ondernemer en blijven klussen door tijdgebrek liggen? Bent u een expat die van alles moet regelen maar de wegen in Nederland nog niet kent? Heeft u een sollicitatiegesprek en bent u onzeker over wat u het beste aan kunt trekken? Geef je binnenkort een presentatie en wilt u meer weten over het effect van kleuren?

Neem contact op met: Esser Writings & Assistance.
e: info@esserwritings.nl
m: 06-14969931

[contact-form][contact-field label=”Naam” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”E-mailadres” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Bericht” type=”textarea” /][/contact-form]